Hooiberg bouwen

Net als u houden we de historie op uw erf graag zichtbaar en voelbaar. Tegelijkertijd stellen we de luxe en het comfort van onze tijd erg op prijs. Juist de combinatie van die twee maakt ‘het buitenleven’ zo heerlijk.

Een hooiberg bouwen wij in allerlei soorten en maten. Van een- tot zes roedig, in karakteristieke bouwstijlen, al dan niet met streekgebonden kenmerken en details. En niet te vergeten met heel diverse functies, passend bij uw wensen en uw (monumentale) woonhuis of boerderij.

Bekijk hieronder de verschillende typen hooibergen

4 roedige hooiberg carport
steltenberg met vlechtwerk en eiken potdekselwerk
  • 20 jaar ervaring met authentieke hooibergen bouwen
  • Specialistische kennis van streekgebonden bouwstijlen
  • 100% maatwerk, passend bij uw erf
  • Lokaal gewonnen hout en duurzame materialen
  • 10 jaar garantie op de volledige hooiberg

Onze authentieke typen hooibergen

Reviews

Paul van Dormael - Soest
"Ik wilde graag een hooibergschuur laten bouwen die goed past bij deze locatie en het landelijk gebied van Soest. Ik zocht daarvoor iemand die het op de originele, ambachtelijk manier kon bouwen. Rutger Pape kwam bij mij over als een betrouwbare bouwer en ik had al eerder gerealiseerde projecten van hem bekeken. Ik ben heel tevreden over de werkwijze, het nakomen van afspraken, de gebruikte materialen en het uiteindelijke resultaat. Het contact was plezierig en de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Je krijgt echt ‘waar voor je geld’. Bedankt!"
Henk Larsen - Eemnes
“Op zoek naar iemand die een zo origineel mogelijke hooiberg kon bouwen, kwam ik bij Pape Hooiberg terecht. Bij het gesprek was er een juiste klik, en werd heel duidelijk begrepen wat mijn wensen waren. Het aanbod was binnen mijn verwachting en het resultaat en afspraken laten niets te wensen over! Ik zou zeker een ander adviseren door Pape een hooiberg te laten bouwen, omdat ze dit met passie doen en ik zeer tevreden ben over het resultaat.”

Wilt u een hooiberg op maat, die perfect aansluit bij de stijl van uw woning of erf?