loden indeksok voor rieten dak
4 roedige hooiberg met zinken kap
vier roedige hooiberg in aanbouw
nokdetail hooiberg
houten constructie hooiberg
sporen hooiberg

Voor een klant in Ommel (NB) hebben wij afgelopen maand een hooiberg mogen bouwen van 4,5×4,5 meter. Hij wil de hooiberg gaan gebruiken als overkapping om onder te zitten. Eventueel kunnen één of twee zijwanden nog dichtgemaakt worden door middel van gepotdekselde Douglas planken. De klant wenste dat de sporen allemaal in de punt zouden doorlopen. Dat hebben wij weten te realiseren. Ook hebben wij de roeden met speciale loden indeksokken afgewerkt en de punt van de hooiberg voorzien van een zinken kap.

Pape Hooiberg

  • 20 jaar ervaring met authentieke hooibergen bouwen
  • Specialistische kennis van streekgebonden bouwstijlen
  • 100% maatwerk, passend bij uw erf
  • Lokaal gewonnen hout en duurzame materialen
  • 10 jaar garantie op de volledige hooiberg

Wilt u meer weten over de prijzen van een hooiberg of de mogelijkheden op uw erf?

Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Onze authentieke types hooibergen

Reviews

Paul van Dormael - Soest
"Ik wilde graag een hooibergschuur laten bouwen die goed past bij deze locatie en het landelijk gebied van Soest. Ik zocht daarvoor iemand die het op de originele, ambachtelijk manier kon bouwen. Rutger Pape kwam bij mij over als een betrouwbare bouwer en ik had al eerder gerealiseerde projecten van hem bekeken. Ik ben heel tevreden over de werkwijze, het nakomen van afspraken, de gebruikte materialen en het uiteindelijke resultaat. Het contact was plezierig en de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Je krijgt echt ‘waar voor je geld’. Bedankt!"
Henk Larsen - Eemnes
“Op zoek naar iemand die een zo origineel mogelijke hooiberg kon bouwen, kwam ik bij Pape Hooiberg terecht. Bij het gesprek was er een juiste klik, en werd heel duidelijk begrepen wat mijn wensen waren. Het aanbod was binnen mijn verwachting en het resultaat en afspraken laten niets te wensen over! Ik zou zeker een ander adviseren door Pape een hooiberg te laten bouwen, omdat ze dit met passie doen en ik zeer tevreden ben over het resultaat.”

Wilt u een hooiberg op maat, die perfect aansluit bij de stijl van uw woning of erf?